Vacatures bij Oogartsenpraktijk Delfland

Operatieassistent

Over Oogartsenpraktijk Delfland: Oogartsenpraktijk Delfland is een oogheelkundige kliniek in het centrum van Delft. Een hecht team van medisch specialisten en assistenten behandelt een grote variëteit aan oogaandoeningen. De praktijk beschikt over een modern dagbehandelcentrum waar ingrepen en oogoperaties plaatsvinden. Dit zijn vooral staaroperaties en oculoplastische operaties. Oogartsenpraktijk Delfland maakt een gezonde ontwikkeling door en staat aan de vooravond van verdere groei. Om goed in te kunnen spelen op deze groei, zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Operatieassistent 24 uur/week (3×8, uitbreiding mogelijk)

Waar kom je te werken?

Bij Oogartsenpraktijk Delfland werken 7 oogartsen, 3 optometristen, 3 orthoptisten, 2 TOA’s, 3 operatieassistenten en 6 baliemedewerkers/praktijkassistenten. Je komt te werken op een kleine, drukke, maar gezellige OK en vormt een hecht team met je collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Zelfstandigheid, collegialiteit en flexibiliteit is waar we bij jou naar op zoek zijn. Patiëntvriendelijkheid staat bij ons altijd voorop. We staan voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren zorg op topniveau en zijn continu bezig onze zorg te innoveren en verbeteren.

Hoe ziet je dag eruit?

De 1e patiënt meldt zich om 08:00 uur bij het operatiecomplex (1 operatiekamer). Jij hebt dan inmiddels, met je collega’s, alle voorbereidingen getroffen om de OK’s voor die dag te kunnen laten plaatsvinden. Afhankelijk van de opererend chirurg worden er per dag 15 tot 18 staaroperaties of 9 oculoplastische operaties uitgevoerd. Je hebt die dag 3 mogelijke taken die je in overleg met je collega’s verdeelt: je instrumenteert tijdens de OK, je staat ‘in de omloop’ of je houdt je bezig met het steriliseren van ons instrumentarium. Aan het einde van de dag tref je alle voorbereidingen die nodig zijn voor de eerstvolgende OK dag.

Dit verwachten we van jou

Je hebt een diploma Operatieassistent
Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten
Je hebt MBO/HBO denk- en werkniveau
Je kunt prima zowel in teamverband als zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid.

Hier kun je op rekenen

Op basis van ervaring word je ingeschaald in FWG 55 / €3181 – €4805(CAO ZKN)
Naast 8% vakantietoeslag ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.
Geen beschikbaarheidsdiensten.
Oogartsenpraktijk Delfland is goed bereikbaar. Voor het woon-werkverkeer wordt een kilometer vergoeding gegeven.
Een dienstverband van 24 uur, uitbreiding naar meer is in de toekomst mogelijk.
In tijden van verlof/vakantie/ziekte/etc. zal een beroep of je flexibiliteit worden gedaan.

Meer weten of solliciteren?

We ontvangen je sollicitatie graag in de vorm van een motivatie en CV per mail (info@oapd.nl).

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Josine Peters via 015-2126959